Snus inkopen bij de snusgroothandel

Snus inkopen bij de snusgroothandel

Wil je snus inkopen bij de groothandel? Goedkoop snus inkopen als particulier kan natuurlijk al in de webshop van Pouches.eu, je bent vrij om zo veel te bestellen als je maar wilt. Wij zijn graag jouw vaste snus-leverancier, ongeacht merk, smaakje of variant. Bij ons kun je genieten van kwaliteitsproducten en de service die je mag verwachten als betalende klant. Echter kun je via Pouches.eu niet genieten van staffelkorting en groothandelsprijzen. Hiervoor kun je wél terecht bij onze partnerleverancier..

Zakelijke snus leverancier

Wil je als zakelijke klant snus inkopen dan kun je hiervoor terecht bij onze partner en zakelijke aanbieder pouches24.com. Bij Snus groothandelaar Pouches24 kun je enkel bestellen wanneer je in bezit bent van een geldig BTW nummer. Dat wil zeggen dat je als particulier geen gebruik kunt maken van de scherpe inkoopsprijzen, bulkkorting en groothandelaarsafname.

De voordelen van snus inkoop

Wanneer je zelf een club, lounge, winkel of bezorgdienst hebt kan de verkoop van nicotinezakjes, oftewel legale snus, de omzet een flinke impuls doen geven. Als snus-leverancier zien wij een sterke populariteitstoename van onze producten bij ondernemingen als; tabakswinkels, shisha-lounges, coffeeshops en bezorgdiensten zoals biertaxi's ed. Ook in plaatselijke supermarkten, cafés en uitgaansgelegenheden zien we een exponentiële groet in de verkoop van nicotinezakjes oftwel snus. Niet zo gek nu een rookverbod vrijwel overal van toepassing is. Als vervanger van de sigaret zien we snus pouches een steeds groter aandeel van de markt veroveren. Vooral nu steeds meer blijkt dat elektronische sigaretten toch ook vaak schadelijk en zelfs kankerverwekkend zijn. Nicotine pouches, de legale variant van Zweedse snus, zijn bij uitstek het minder schadelijke alternatief voor roken. Daarnaast is het ook nog eens sociaal en gewoon heel lekker! Heb je jouw favoriete smaakje al ontdekt?

Lees ook: