Nicotine pouches bestellen: Waar moet ik op letten?

Nicotine pouches bestellen: Waar moet ik op letten?

Voordelen van snus en nicotine zakjes Lezen Nicotine pouches bestellen: Waar moet ik op letten? 4 minuten Volgende Hoe snus te gebruiken
Waar op letten bij het bestellen van pouches

Op het moment dat je een nicotine pouch gaat uitkiezen, zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Er wordt namelijk op een aantal gebieden onderscheid gemaakt tussen de verschillende aangeboden nicotine pouches. Je kunt ze als het ware indelen in aparte categorieën op basis van deze eigenschappen. Het gaat dan om de volgende eigenschappen waarop nicotine pouches van elkaar verschillen:

Intensiteit

De intensiteit van de nicotine pouches is een van de belangrijkste onderscheidende factoren. Met de intensiteit wordt gedoeld op de nicotine concentratie die zich in de pouch bevindt. Hoe hoger de concentratie, hoe meer nicotine je uiteraard binnen krijgt. De voorkeuren van gebruikers variëren dan ook heel erg. Zo houdt de een van een wat mildere nicotine pouch met een 4 mg/g aan nicotine concentratie, terwijl de ander juist voor 16 mg/g gaat. Afhankelijk van je voorkeuren op dit gebied zijn er verschillende nicotine pouches waar je uit kunt kiezen.

Smaak

 En dan is er uiteraard ook de smaak. De smaak wordt over het algemeen als het meest belangrijke onderdeel van de nicotine pouches genoemd. Qua smaken zijn er zeer veel opties waar je uit kunt kiezen. Van een wat meer verfrissende smaak tot aan een zoete, fruitige sensatie; met nicotine pouches kan het allemaal. Dit is deels ook wat het gebruik van nicotine pouches zo leuk maakt voor veel mensen. Je kan elke keer weer een andere smaak proberen en testen of je die lekker vindt. Bevalt die? Dan bestel je die nicotine pouch gewoon vaker. En vind je de smaak niet lekker? Dan zijn er nog tal van andere pouches beschikbaar om uit te kiezen. Aan aanbod geen gebrek.

Vorm

Als laatste onderscheidende factor tussen verschillende nicotine pouches kun je ook nog naar de vorm kijken. Niet elke pouch heeft namelijk dezelfde vorm. Wat momenteel bijvoorbeeld erg populair is, is de nicotine pouch in slim formaat. Deze zijn wat dunner dan de reguliere pouches en passen daardoor beter achter de lip. De ervaren gebruikers geven bijvoorbeeld aan dat dit het comfort aanzienlijk verhoogt. Het gebruik van de producten wordt daarmee als nog een stuk prettiger ervaren. Een ander formaat waar veel mensen voor kiezen, is de miniversie. Deze nicotine pouches zijn nog wat kleiner dan die van het slimme formaat en passen daardoor nog beter tussen je lip en tandvlees in. Zo kun je naast de intensiteit en smaak dus ook qua vorm nog bekijken wat je het liefste hebt.

    Al met al zijn er dus drie verschillende eigenschappen waar je rekening mee moet houden. Zeker als beginner is het bijvoorbeeld aan te raden om niet meteen voor de nicotine pouches met een hogere intensiteit te kiezen. Veel starters pakken een wat minder intense optie en bekijken dan hoe die bevalt. Je moet dan bijvoorbeeld denken aan de milde nicotine pouches, zoals de ON! Coffee Mild, de Shiro Sweet Mint of de Lyft Berry Frost.

    Ben je al wat meer ervaren in het gebruik ervan of weet je van jezelf dat je van een sterke intensiteit houdt? Dan is het misschien een idee om een kijkje te nemen tussen de sterke nicotine pouches, zoals de Skruf Red Rhuby, de White Fox Double Mint of de ZYN Deep Freeze.

    Lees ook: