BELANGRIJK

Door de seizoensdrukte kan de levering van uw bestelling helaas wat langer duren dan gebruikelijk. Volg de tracking informatie voor de laatste updates omtrent de levering van uw bestelling.

Vragen? Stuur een bericht naar info@pouches.eu

Met kerst en nieuwjaar om de hoek hebben wij een belangrijke mededeling omtrent onze leveringen:

  • Op 24, 25 en 26 december zijn onze collega's in ons magazijn kerst aan het vieren met hun families. Bestellingen worden vanaf 27 december weer verwerkt en verzonden. 
  • Op 31 december en 1 januari zijn wij ook gesloten, wij verwerken alle geplaatste bestellingen weer vanaf 2 januari.
  • Op 29 maart - Goede Vrijdag en 1 april - Paasmaandag (2024) werkt ons lokale magazijn niet. De verwerking en verzending van bestellingen wordt op 2 april voortgezet.     
  • Op 1 mei en 8 mei zijn onze faciliteiten gesloten. De verwerking en verzending van bestellingen wordt voortgezet op 2 mei en op 9 mei.                                                                                                                                                                                             Bedankt voor uw begrip en uw geduld!

Hieronder vind je een lijst met onze veelgestelde vragen. Klik op de vraag om het antwoord te tonen. Mocht jouw vraag er niet tussen staan kan je altijd contact met ons opnemen.

Gebruik

Snus en nicotine pouches zijn zakjes die je onder je lip stopt waardoor er nicotine wordt opgenomen door middel van je tandvlees. Het verschil is dat er in nicotine pouches geen tabak zit en in snus wel. Meer informatie kun je lezen in onze blogs

Onze producten zijn bedoeld voor recreatief gebruik en alleen bestemd voor volwassene nicotine gebruikers van 18 jaar en ouder, die een veiligere manier van nicotine consumptie wensen.

Stop een zakje in je mond tussen je bovenlip en je tandvlees. Na enkele momenten voel je een tinteling en wordt de nicotine vervolgens door je tandvlees opgenomen.

De effecten van nicotine pouches duren ongeveer een uur. De meeste gebruikers genieten ergens tussen de 20 en 40 minuten van een nicotine pouch.

Al onze nicotine pouches zijn klein, discreet en rookvrij, wat betekent dat ze overal kunnen worden gebruikt – een meeting met collega’s, aan de bar of in het vliegtuig.

De nicotine pouches zijn niet gemaakt voor de spijsvertering, maar als je het zakje per ongeluk inslikt. Dan raden we je aan om zo snel mogelijk contact met je huisarts op te nemen.

Nicotine pouches kun je het best op een koele plek bewaren. Zodra je het bakje opent kan je deze het beste binnen 5 dagen gebruiken, anders begint het product smaak en nicotine-effect te verliezen. Verder adviseren wij om de bakjes in de koelkast te bewaren zodat deze langer zijn houdbaarheid behoud.

Nee, onze producten zijn bedoeld om te gebruiken door het zakje onder je lip te plaatsen. Ze zijn zeker niet bedoeld om op te kauwen. Dit raden wij dan ook af.

Het gebruik is zeer individueel en regelmatige gebruikers halen gemiddeld 3 tot 5 bakjes per week. Maar het kan van verschillende factoren afhangen, zoals persoonlijke smaak, het nicotine-effect dat je zoekt én of je een ex-roker bent. Jij weet zelf welke mate het best bij je past.

De nicotine pouches bevatten doorgaans nicotine, vulstoffen zoals plantaardige vezels, pH-regelaars, stabilisatoren, zoetstof en smaakstoffen. Naast nicotine worden de andere ingrediënten veel gebruikt in de meeste voedingsproducten en zijn de ingrediënten EU-goedgekeurd.

Nee. Geen van onze producten bevat tabak.

Bestelling & Levering

Bestellingen geplaatst op werkdagen vóór 13:00 worden dezelfde dag nog verzonden. Levering naar België en Nederland duurt normaal gesproken 2 tot 4 werkdagen. Bestellingen die zijn geplaatst in het weekend worden verzonden op de maandag daarop. Meer info over de verwachte levertijden vindt je in ons verzendbeleid of in de tracking link die je hebt ontvangen.

Neem contact op met de klantenservice en zij zullen je helpen voor een passende oplossing.

Ja, zodra we de bestelde artikelen hebben ingepakt, ontvang je een e-mail of een link in je sms met bezorginformatie en een link om je pakket te volgen via een track nummer.

De kortingscode kan worden ingevuld tijdens het afrekenproces.

Wij adviseren om eerst even in de spamfolder te kijken van je mailbox. Kijk ook of het aankoopbedrag van je bankrekening is afgeschreven. Als dit het geval is neem dan contact op met onze klantenservice.

Wij vinden het erg jammer als dit gebeurt. Wanneer de producten in het pakket onbeschadigd zijn dan kan dit gebeuren door bijvoorbeeld slecht weer of nalatige afhandeling van de postkoerier de producten zijn dan nog gewoon te gebruiken. Zijn de producten wel beschadigd? Neem dan direct contact op met onze klantenservice. Zij helpen je als er goederen ontbreken of onbruikbaar zijn.

Het retourneren van je bestelde producten is bij ons mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van je producten. Via ons retourportaal kun je met je postcode en je order of trackingcode de producten retourneren. Meer informatie vind je ook in ons retourbeleid.

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen om te zorgen dat uw pakketje naar het juiste adres wordt gestuurd.

Overig

Nicotine pouches zijn legaal in Nederland. De producten die wij aanbieden bevatten plantaardige vezels en dus géén tabak zoals in de originele Zweedse snus dat verboden is in Nederland.

Wij raden dit ten strengste af. Nicotine kan ernstige en nadelige gevolgen hebben voor jezelf en de baby tijdens de zwangerschap.

Voor al je overige vragen kun je op verschillende manieren contact met ons opnemen. Stuur gerust een mail naar info@pouches.eu of vul ons contactformulier in.