Wil je graag snus bestellen? Dat begrijpen we! Het bijzondere nicotineproduct is populairder dan ooit, en niet zonder reden. Alleen: echte Zweedse snus bestellen gaat niet in Nederland, omdat de verkoop van de originele variant met tabak verboden is in de Europese Unie, met uitzondering van Zweden en Noorwegen. Als gevolg hiervan kun jij als Nederlander in geen enkele webshop Zweedse snus bestellen – ook niet via een omweg. Maar maak je geen zorgen: bij ons kun je een topproduct bestellen dat er heel veel op lijkt: nicotine pouches!

Nicotine pouches?

Online snus bestellen

Een nicotine pouch is precies wat je verwacht: een klein zakje met nicotine erin. Het lijkt bijzonder veel op snus en je gebruikt het op dezelfde manier. Je stopt het zakje onder je lip en laat het daar een tijdje zitten. Na een tijdje komt de nicotine vrij en proef je ook het aangename aroma van de pouch. De nicotine geeft je een aangenaam en ontspannen gevoel, en kan je tegelijkertijd ook scherper maken. Na ongeveer 20 minuten gooi je het zakje weg, zonder dat er iets achterblijft in je mond.

Voordelen pouches

Nicotine pouches hebben veel voordelen als alternatief voor Zweedse snus. Ten eerste zijn de zakjes zacht en comfortabel. Hierdoor kun je ze op verschillende manieren gebruiken: sommige mensen vouwen ze bijvoorbeeld graag dubbel, of duwen het zakje naar één kant. Kijk wat voor jou prettig is. Ook fijn: doordat de zakjes geen tabak bevatten, krijg je geen vlekken op je tanden. Een ander handig aspect is dat onze nicotine pouches er in allerlei smaken en sterktes zijn, zodat je precies het product kan kiezen dat bij jou past. En last but not least: je krijgt wel nicotine binnen, maar geen teer en andere schadelijke stoffen die in sigaretten zitten.

Ontdek het nu

Ben je al overtuigd? Bekijk ons ruime assortiment van lekkere smaken en probeer eens een product dat je aanspreekt. Wij denken dat het je niet teleur zal stellen. Dus: snus bestellen? Nee joh: pouches bestellen!