Hoe snus te gebruiken in 3 stappen

Hoe snus gebruiken

Snus is een steeds populairder genotsmiddel, maar een veelgehoorde vraag is: hoe snus te gebruiken? Als alternatief voor roken kiezen mensen steeds vaker voor het nicotine bevattende snus, ook wel nicotine pouches genoemd. Echter: snus gebruiken gaat heel anders dan sigaretten roken. Als je iets doet, kun je het maar beter goed doen, vinden wij. Daarom leggen wij graag in drie stappen uit hoe snus te gebruiken.

Stap 1: Kies je snus

Je begint met het kiezen van een soort snus die bij je past. Wij verkopen nicotine pouches in verschillende sterktes en smaken. De sterkte varieert van extra mild met 2 mg/g nicotine, tot mild met 4 mg/g nicotine, tot medium met 8 mg/g nicotine, tot strong met 12 mg/g nicotine, tot extra strong met 16 tot wel 50mg/g nicotine. Als je het nog nooit hebt gebruikt, kun je het beste met een milde versie beginnen, bijvoorbeeld van het merk ON! De sterkste nicotine pouches vallen onder de categorie ‘danger strong’ en raden we alleen aan voor ervaren gebruikers.

Stap 2: Stop de snus onder je lip

Neem een zakje uit de verpakking en schuif het tussen je bovenlip en je tandvlees. Als je moeite hebt om de pouch daar te krijgen, kun je het zakje eventueel dubbelvouwen. Ook kun je ervoor kiezen om het naar één kant te plaatsen. Ontdek wat voor jou het prettigste voelt. Je kunt de snus of pouch nu 20 minuten tot ongeveer 40 minuten in je mond houden. Als het goed is voel je na een tijdje de stimulatie van de nicotine. Sommige mensen voelen zich kalmer, andere juist alerter.

Stap 3: waar laat je de snus?

Na gebruik haal je de snus of nicotine pouch uit je mond en gooi je het weg bij het restafval. Sluit het blik met de niet gebruikte zakjes weer goed af, en berg de verpakking op. Het beste kun je dat doen op een koele, droge plaats.

Hoe snus te gebruiken? Nou, zo dus! Snus kopen in onze webshop? Zoek één van onze top notch pouches uit en ga aan de slag.

Lees ook: