Wat is Snus zuigtabak?

Wat is Snus zuigtabak?

Snus wordt ook wel zuigtabak genoemd. Een Zweedse uitvinding waarbij tabak in een soort theezakje tussen de bovenlip en tandvlees wordt gestopt.

Wil je bijvoorbeeld stoppen met roken, maar wel dagelijks je nicotine binnen krijgen? Dan is snus zuigtabak wellicht iets voor jou!

Snus zuigtabak is een vochtige poedervorm, gemaakt van gestoomde tabak. Het wordt voornamelijk gemaakt in Zweden en Noorwegen. Je stopt deze pouches achter je bovenlip. Hierdoor krijg je de dosis nicotine binnen van een normale sigaret, maar zonder dat je andere mensen lastig valt met rook of een nare geur. Snus tabak heeft doordat roken steeds meer ‘not done’ is, veel terrein gewonnen. Het is namelijk een super fijn alternatief.

 

Snus wordt steeds populairder!

Tegenwoordig wordt snus verkocht in voorverpakte zakjes, in verschillende soorten en formaten om aan de behoeften van de gebruikers te voldoen. Het product Snus wordt steeds populairder en dit heeft vooral te maken met het feit dat op steeds meer plekken niet gerookt mag worden. Daarnaast wordt roken steeds duurder en hierdoor neemt de populariteit van nicotine pouches steeds meer toe. Snus is moeilijk aan te komen omdat het illegaal is. Bestel daarom Nicotine Pouches op pouches.eu. Bekijk ons ruime assortiment en probeer het een keer uit!

 

Nicotine Pouches en de voordelen van Nicotine Pouches

Onze nicotine pouches hebben veel voordelen als alternatief voor de Zweedse snus. Zo zijn de zakjes zacht en comfortabel waardoor je ze op verschillende manieren kunt gebruiken. De ene gebruiker vind het fijn om het zakje dubbel te vouwen, andere duwen het zakje weer naar één kant. Voor ieder persoon is dit anders. Probeer het en kijk wat voor jou prettig is.

Wat ook een voordeel is, is dat de zakjes geen nicotine bevatten waardoor je geen vlekken op je tanden krijgt. Je krijgt nog steeds die fijne nicotine boost, maar je wel krijgt minder schadelijke stoffen binnen. Nicotine pouches zijn ook tandvriendelijker en een stuk goedkoper dan sigaretten. Daarnaast krijg je met nicotine pouches veel sneller de nicotine in je bloed dan met een andere sigaret vervanger.

 

Snus nicotine pouches

Ben je overtuigd?

De nicotine pouches zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en merken. Ga jij bijvoorbeeld voor snus van LYFT, KILLA, Pablo of White Fox? En wat voor smaak kies je voor je nicotine pouches? Ga je voor een mint smaak, watermeloen, of cola smaak? Bestel onze nicotine pouches direct in de webshop.

 

Lees ook