Nicotine pouches: Waarom zijn ze momenteel zo populair?

Nicotine pouches: Waarom zijn ze momenteel zo populair?

Nicotine Pouches, waarom zijn ze zo populair? Een goede vraag! Tegenwoordig  zie je online steeds meer artikelen en foto's voorbij komen over Nicotine pouches. beter bekend als Zweedse Snus. Omdat je van dit product discreet van nicotine kan genieten met minder gezondheidsrisico's dan roken, is dit voor vele dé alternatief voor de schadelijke stoffen van een sigaret. Lees hier verder over in onze blog.
Pablo snus kopen Lezen Nicotine pouches: Waarom zijn ze momenteel zo populair? 4 minuten Volgende Hoe bewaar je snus?
Nicotine zakjes ter vervanging van een sigaret

Nicotine pouches zijn sinds een aantal jaar aan een enorme opkomst bezig. Deze variant op snus valt bij een groot aantal mensen namelijk erg goed in de smaak. En hier zijn een aantal duidelijke redenen voor aan te wijzen. Nicotine pouches zijn momenteel zo populair vanwege de volgende factoren die aan deze producten verbonden zijn:

Tabaksvrij

Het grootste verschil tussen nicotine pouches en snus is dat nicotine pouches tabaksvrij zijn. Vanwege deze eigenschap, zijn de pouches in een korte tijd relatief populair geworden. Mensen zijn op zoek naar alternatieven voor roken en snusgebruik. Het is dan haast niet meer dan logisch om bij de nicotine pouches uit te komen. Zo kom je alsnog aan je gewenste nicotinekick, zonder dat er tabak bij aan te pas komt. Een ideale uitkomst voor een grote groep mensen die hun tabaksgebruik drastisch willen verminderen.

  Unieke smakenvariaties

   Misschien wel het grootste voordeel dat gebruikers van nicotine pouches linken aan deze variant op snus, is het unieke aanbod in smakenvariaties. Er zijn momenteel zoveel verschillende smaken verkrijgbaar, dat er echt voor iedereen wat tussen zit. En wat zo leuk is aan zo’n groot aanbod; je kunt elke keer weer iets nieuws proberen. Hoe vaker je een nieuwe smaak probeert, hoe groter de kans dat je je favoriete smaak ontdekt. Dat is ook waarom veel gebruikers van nicotine pouches zeker in het begin zoveel mogelijk opties uittesten. Na verloop van tijd krijg je dan een beetje een beter idee van waar jouw voorkeuren liggen.

   Gezonder dan snus

   Doordat er in nicotine pouches geen tabak zit, wordt dit als een gezondere optie gezien dan de traditionele snus. Dit is goed nieuws voor mensen die toch iets meer met de gezondheid bezig willen zijn. Zeker mensen die stoppen met roken of van de snus af willen, doen er goed aan om de nicotine pouches een kans te geven. Als beginnende gebruiker van de nicotine pouch zijn er tal van ‘instapopties’ die je op een ideale manier kennis laten maken met het concept.

   Comfortabele pasvorm

    Wat de nicotine pouches verder de afgelopen tijd erg populair maakt, is de aandacht die er aan verbeteringsmogelijkheden wordt besteed. Zo is er sinds kort een ‘slim formaat’ nicotine pouch verkrijgbaar. Deze pouches zijn zodanig ontworpen, dat ze perfect tussen je bovenlip en tandvlees inpassen. Vanwege deze sterk verbeterde pasvorm is het gebruik van dit product nog een stuk comfortabeler geworden. Verbeteringen als deze spreken de gebruiker natuurlijk erg aan. Het moed aan om eens een van de beschikbare nicotine pouches te proberen.

   Nicotine intensiteit op maat

   Verder is er niet alleen qua smaak en qua vorm veel aandacht besteed aan een optimaal aanbod, maar ook qua nicotine intensiteit. De ene gebruiker heeft namelijk een andere behoefte aan nicotine dan de ander. Om hierop zoveel mogelijk in te kunnen spelen, hebben producenten voor veel variatie in de intensiteit gekozen. Zo heb je zoals gezegd voldoende ‘instapopties’, maar zijn er ook verschillende stapjes naar steeds intensere nicotine ervaringen. Waar je ook van houdt, je vindt het in het uitgebreide aanbod van nicotine pouches allemaal terug.

   Al deze voordelen tezamen maken van de nicotine pouch een product dat de komende jaren alleen nog maar meer gebruikt gaat worden. De ervaringen van gebruikers zijn dermate positief, dat dit alleen maar leidt tot verdere ontwikkelingen in deze branche.

   Wil je ze zelf ook eens uittesten? Koop snus in onze webshop!

   Neem dan een kijkje tussen de enorme hoeveelheid unieke smaken!

   Lees ook: