Snus & nicotine zakjes bestellen

Snus & nicotine zakjes bestellen

Snus en nicotine zakjes bestellen is nu erg gemakkelijk geworden. Je kunt Snus nu eenvoudig online bestellen bij www.pouches.eu waarna je ze de volgende dag thuis geleverd krijgt. Twijfel niet en koop veilig online jouw eigen voorraad snus
Online snus kopen Lezen Snus & nicotine zakjes bestellen 4 minuten Volgende Voordelen van snus en nicotine zakjes
Snus zakjes (pouches)

Snus en nicotine zakjes bestellen is momenteel populairder dan ooit. De welbekende snus kent zijn oorsprong in Zweden. Dat land staat dan ook bekend als één van de grootste producenten van snus en de nicotine zakjes. Maar waarom zijn zowel de traditionele snus als de snicotine zakjes tegenwoordig zo populair?

Dit heeft voor een groot deel te maken met de volgende voordelen ten opzichte van het traditionele roken:

Beter voor de longen

Bij het roken komen er schadelijke stoffen in je longen terecht. Dit is één van de grootste redenen dat mensen steeds minder bereid zijn om sigaretten te roken. Ze zijn meer en meer met de gezondheid bezig. En dus zijn ze op zoek naar een beter alternatief; traditionele snus en snus nicotine zakjes.

Minder ingrijpend op levensstijl

Zowel traditionele snus als de nicotine zakjes stop je achter je lip. Wanneer je dan de vergelijking met roken maakt, dan wordt direct duidelijk dat hier enkele grote verschillen in zitten. Met roken moet je vaak per se ergens buiten gaan staan. Bovendien is er rookvorming en gaat een ruimte stinken voor anderen. Zelfs met slecht weer moet je bijvoorbeeld in een openbare ruimte ergens buiten roken. Met snus en nicotine zakjes is dit niet het geval. Je kunt ze waar en wanneer dan ook gewoon gebruiken.

  En wat is dan het verschil tussen traditionele snus en nicotine zakjes bestellen? Ook dit is een vraag die vandaag de dag vaak wordt gesteld. Vandaar dat we er bij deze een duidelijk onderscheid tussen maken.

  Traditionele snus bestellen

  Wanneer je traditionele snus bestelt, dan krijg je als het ware een vorm van zuigtabak thuis bezorgd. Er zit tabak in een klein zakje, dat aan een theezakje doet denken. Zoals bij echte snus gebruikers bekend is, stop je dit tussen je bovenlip en het tandvlees in. Je ervaart dan de tabak smaak en je krijgt een bepaalde hoeveelheid nicotine binnen. Het is zeker in Zweden een zeer populair alternatief voor roken.

  Snus nicotine zakjes bestellen

  Vervolgens kun je er ook voor kiezen om bij ons nicotine zakjes te bestellen! In dat geval krijg je een net iets anders product thuis bezorgd. Bij nicotine zakjes ook wel nicotine pouches zit er namelijk géén tabak in het product. Het is een tabaksvrije variant van de traditionele snus. Ook hier zijn dan direct weer een aantal extra voordelen aan verbonden. Nicotine zakjes kun je namelijk in een enorme variatie aan verschillende smaken bestellen. De ene is nog origineler dan de ander. Hierdoor kun je als gebruiker zelf kiezen welke smaaksensatie je in de mond wilt ervaren. Populaire opties qua snus en nicotine zakjes zijn bijvoorbeeld:

  • Pablo Ice Cold: Een extra sterke snus. Dit nicotine zakje heeft een heerlijke mint smaak.
  • Lyft Freeze X-Strong: Opnieuw een zeer intense nicotine ervaring, begeleid door een prettige smaak van pepermunt en menthol.
  • Killa Cold Mint: Een zeer verfrissend nicotine zakje met een combinatie van een sterke nicotine intensiteit en een zeer aanwezige mint smaak.

  En zo zijn er nog 60+ unieke, smaakvolle en momenteel zeer populaire opties qua nicotine zakjes.

  Snus/nicotine zakjes bestellen lijkt sinds 2020 meer en meer een rage te worden. Ervaar zelf hoe het is om een zeer comfortabel zakje tussen je lip en tandvlees te hebben. Met de extreem uitgebreide keuzemogelijkheden zit je favoriete smaak er vast wel tussen! Nu Snus kopen in onze webshop?

  Lees ook: