Wat zijn de bijwerkingen van snus?

Wat zijn de bijwerkingen van snus?

Nadelen van snus Lezen Wat zijn de bijwerkingen van snus? 3 minuten Volgende GOEDKOOP SNUS KOPEN
Bijwerking snus

Veel mensen zijn altijd benieuwd naar de bijwerkingen van snus. Ze zijn bang dat ze bij herhaaldelijk gebruik last gaan krijgen van bepaalde zaken. In de praktijk blijkt echter dat dit reuze meevalt. De bijwerkingen van snus zijn totaal niet zo hevig als men vaak denkt. Sterker nog, veel mensen ervaren ze niet eens.

Wanneer we het over de bijwerkingen van snus hebben, is er maar één stofje dat er eigenlijk bovenuit springt. En dat is nicotine. Op het moment dat je snus gebruikt met een hoog nicotinegehalte, dan ga je hier wel iets van merken. Maar het fijne is dan dat dit eigenlijk helemaal geen negatieve bijwerking is. Je moet dan meer denken aan: 

  • Energiek gevoel: Veel mensen ervaren na het gebruik van snus een bepaald energiek gevoel. Dankzij de nicotine borrelt er energie omhoog, waardoor je graag dingen gaat doen. Sommige mensen omschrijven dit als een onrustig gevoel, terwijl de meesten het juist levendig vinden. Aan het eind van een lange dag of juist aan het begin van de ochtend kan het net de boost geven die je nodig hebt.
  • Opgewekt: Daarnaast zijn veel mensen erg opgewekt na het gebruiken van snus of een nicotine pouch. Vaak heeft dit te maken met de hoeveelheid nicotine. Maar het kan ook puur zijn door de lekkere smaak van het product zelf. Tegenwoordig zijn er namelijk zoveel verschillende, lekkere opties; daar wordt iedereen blij van.
  • Licht in het hoofd: Verder rapporteren sommige mensen dat ze licht in het hoofd worden van een wat hogere hoeveelheid nicotine. Echter is ook dit niet een slechte eigenschap van het product zelf. Het voelt vaak juist lekker aan. Zeker wanneer je er normaal gesproken een handje van hebt om veel stress gedurende het dagelijkse leven te ervaren. Het gebruik van snus of nicotine pouches vormt dan een verlichting van de zorgen.

Voordelen van snus en nicotine pouches

Al met al zijn de bijwerkingen van snus dus verwaarloosbaar. Er zijn maar weinig mensen die er echt last van hebben om het te gebruiken. Als dat wel zo zou zijn, zouden ze er namelijk wel mee stoppen. En voor de mensen die liever geen tabak in de snus willen, zijn er de nicotine pouches. Zelfs in het geval dat je geen nicotine in je snus wilt, zijn er nog voldoende opties. Vandaag de dag zijn ook de tabaksvrije en nicotinevrije pouches namelijk ongekend populair.

Ben je benieuwd of jij zelf ook geen last hebt van de zogenaamde bijwerkingen van snus? En kun je niet wachten om een van de nieuwe, innovatieve smaken een kans te geven? Bekijk dan hier het volledige assortiment aan snus en nicotine pouches dat momenteel verkrijgbaar is.

De kans is groot dat je al snel meerdere opties ziet waarvan je een glimlach op je gezicht krijgt. Met de enorme keuzemogelijkheden van vandaag de dag is het niet gek dat zoveel mensen een eigen favoriet ontwikkelen. Bestel zelf ook een kleine voorraad en ervaar zelf hoe het is om deze pouches te gebruiken!

Lees ook: