Praag is de hoofdstad en grootste stad van Tsjechië, een land in Centraal-Europa. Het staat bekend om zijn prachtige architectuur, rijke geschiedenis en levendige culturele scène. De stad is ook een belangrijk centrum voor zaken en handel, met een bloeiende economie en veel internationale bedrijven die er aanwezig zijn. Het bedrijfsleven in Praag bestaat uit een mix van lokale en internationale bedrijven in verschillende sectoren, waaronder financiën, technologie en toerisme. Veel van deze bedrijven zijn gevestigd in de moderne kantoorgebouwen en bruisende commerciële wijken van de stad. Over het geheel genomen is Praag een belangrijk centrum voor handel en commercie in Europa.

Wij zijn een team van enthousiaste jonge mensen die op zoek waren naar alternatieven die ons zouden kunnen helpen om te stoppen met roken.
 
Roken is schadelijk voor je gezondheid omdat het kan leiden tot allerlei ernstige gezondheidsproblemen, zoals kanker, hartziekten en longaandoeningen. Als je rookt, beschadigen de chemicaliën in sigaretten je lichaam na verloop van tijd, wat kan leiden tot deze ernstige gezondheidsproblemen. Stoppen met roken is het beste wat je voor je gezondheid kunt doen, en het kan je algehele kwaliteit van leven verbeteren. Zelfs als je al lang rookt, is het nooit te laat om te stoppen en te gaan profiteren van een gezondere levensstijl.

Het is ons gelukt dankzij POUCHES, en dit succes willen we met jullie delen.

Gevestigd in één van de mooiste steden van Europa op een bedrijventerrein aan de Karolinska 661/4 bieden we je onze producten aan waarmee jezelf kunt proberen te stoppen met roken. Heb je vragen over de producten die wij aanbieden kun je ons via het contactformulier een berichtje sturen.

Ons team wenst je veel succes!