Heb jij al weleens gedacht aan nicotine pouches, of weet je nog helemaal niet wat dat zijn? Pouches, ook wel nicopods of zakjes genoemd, zijn kleine zakjes die je eenvoudig tussen je bovenlip en tandvlees plaatst. In deze zakjes zit nicotine samen met een smaak die je zelf uit kan kiezen. Hier zit dus geen tabak in, wat bij shag en sigaretten uiteraard wel het geval is. Nicotine pouches kopen Spanje? Je leest in dit artikel meer over de verschillende nicopods die verkrijgbaar zijn.

Wat zijn nicotine pouches?

Zoals net al gezegd, zijn nicotine pouches kleine zakjes gevuld met nicotine en een smaak naar keuze. Deze zijn zo klein en comfortabel, dat je ze tussen je bovenlip en tandvlees kan leggen zonder dat je hier last van hebt. Op het moment dat er speeksel bij het zakje komt, zullen de smaak en nicotine vrijkomen. Dit resulteert in een heerlijke, intense ervaring.

De nicopods zijn ontzettend populair, en daardoor zijn er ook veel verschillende merken te vinden. deze beschikken allemaal over andere smaken maar ook nicotinegehaltes. Op deze manier is er voor iedereen de juiste hoeveelheid nicotine beschikbaar. Ook wat betreft de smaken is er een enorme keuze. Er zijn diverse frisse smaken te vinden, van milde menthol tot extreme pepermunt, maar ook fruit- en minder bekende smaken. Denk hierbij aan drop-, cocktail- of een tropische combinatiesmaak.

De hoeveelheid nicotine bepalen

Wil je de juiste nicopods hebben, dan is het uiteraard belangrijk dat je de juiste hoeveelheid nicotine hebt besteld. Rookte je eerder shag of sigaretten, dan kun je dat als maatstaaf gebruiken. Rookte je bijvoorbeeld zware shag, dan heb je meer nicotine nodig dan wanneer je light sigaretten rookte.

Echter zijn er ook veel mensen die wel nicotine pouches bestellen, maar nog nooit hebben gerookt. Zij doen dit vooral voor de smaak en de intense ervaring die vrijkomt wanneer je speeksel bij het zakje terechtkomt. Hierbij is het aan te raden met een laag nicotinegehalte te beginnen. Heb je het idee dat het nog wel wat meer mag zijn, dan kun je bij de volgende bestelling pouches bestellen met een hoger nicotinegehalte.

Ook zijn er pods verkrijgbaar zonder nicotine. Hierbij heb je dus alleen je zelfgekozen smaak in de pods zitten, en geen nicotine of andere stoffen. Ideaal voor mensen die gestopt zijn met roken, maar ook ideaal met het afbouwen van je verslaving. In dat geval kun je beginnen met pouches met een normaal nicotinegehalte, en dit steeds meer afbouwen.

Nicotine pouches kopen Spanje

Wil je de pouches ook eens uitproberen? Denk er dan aan dat je niet teveel nicotine ineens gebruikt. Zeker wanneer je zelf nooit hebt gerookt, heb je niet veel nicotine nodig. Ben je echter op zoek naar die echte kick, dan moet er wel een bepaalde hoeveelheid nicotine aanwezig zijn om dat effect te creëren. Hoeveel dit is, hangt echter heel erg van de persoon af. Hier kun je dan ook het beste achter komen door het gewoon uit te proberen.