Nicotine pouches, misschien heb je er al eens van gehoord. Dit zijn kleine zakjes met nicotine en een toegevoegde smaak, die zorgen voor een intense ervaring. Je moet ze echter niet verwarren met snus, want daar zit tabak bij en dat is met pouches niet het geval. Wil je meer informatie over nicotine pouches kopen Oostenrijk? Lees dan snel verder!

Wat zijn nicotine pouches?

Pouches zijn kleine, comfortabele zakjes die je eenvoudig tussen je bovenlip en tandvlees plaatst. In deze zakjes zit nicotine samen met een smaak naar keuze. Op het moment dat er speeksel bij het zakje komt, zal de intense smaak vrijkomen. Welke smaak dit is, bepaal je uiteraard helemaal zelf.

Doordat de nicotine pouches momenteel zo populair zijn, zijn er ook veel merken te vinden. Deze merken hebben allemaal verschillende smaken pouches in hun assortiment, zodat er voor iedereen wel wat lekkers tussen zit. Ben jij een liefhebber van fruit, dan kun je bijvoorbeeld denken aan sinaasappel, aardbei, bessen of een tropische combinatie. Heb je liever een frisse smaak in je mond? Denk dan aan pepermunt of mint, of één van de vele combinaties hiervan.

Daarnaast zijn er ook nog smaken te vinden die je niet zo vaak tegenkomt. Nicopods met dropsmaak bijvoorbeeld. Maar ook cola of een Mojito cocktail is zeker mogelijk.

Hoe bepaal je de hoeveelheid nicotine?

Hoeveel nicotine er in de pouches moet zitten bepaal je helemaal zelf. Heb jij altijd gerookt, dan zou je een hoger nicotinegehalte moeten hebben dan iemand die dit puur doet voor de kick, en nog nooit een sigaret heeft gerookt. Weet je niet zo goed voor hoeveel nicotine je moet gaan, dan kun je het uiteraard ook opbouwen. Zo merk je snel genoeg bij welke hoeveelheid jij die kick krijgt waar je naar op zoek bent.

Ook kan het zo zijn dat je de nicopods juist wil gaan gebruiken om te stoppen met roken. In dat geval is het verstandig te beginnen bij het gehalte dat je ook bij je sigaretten of shag hebt. Vervolgens kun je bij iedere bestelling minder nicotine toevoegen. Uiteindelijk zal je dan op het punt komen dat je pouches moet gaan bestellen zonder nicotine, en ook dit is mogelijk. Hier zit dan nog enkel de smaak in, en verder geen nicotine of andere stoffen.

Nicotine pouches kopen Oostenrijk

Naast nicotine pouches met een smaakje, of pouches zonder nicotine, kun je ook nog gaan voor andere zakjes. Zo zijn er pouches te vinden waar BDC-olie aan toe is gevoegd. Dit kan voor sommige mensen heel erg rustgevend werken en helpen bij de concentratie. Wel is het belangrijk dat je hier niet teveel van neemt op een dag, want dan kan het effect juist averechts gaan werken. Twijfel je over welke pouches je moet gaan bestellen? Bedenk je dan waar je precies naar op zoek bent. Is het echt die kick, wil je stoppen met roken of wil je er meer ontspannen van worden?