Dat nicotine pouches momenteel ontzettend populair zijn, dat weet je misschien al wel. Maar weet je ook waarom ze zo gewild zijn? Door de kleine, comfortabele pasvorm merk je niet dat je een pouch in je mond hebt, en daarnaast geniet je ook nog eens van een heerlijke smaak. Welke smaak dit is, en hoe hoog het nicotinegehalte is, dat bepaal je helemaal zelf. Zo heb jij altijd de ideale nicopods op zak. Nicotine pouches kopen Portugal? Lees er hier meer over.

Wat zijn nicotine pouches nou eigenlijk?

Nicopods, ook wel nicotine pouches of zakjes genoemd, zijn kleine zakjes gevuld met nicotine en een zelf gekozen smaak. Deze zakjes zijn klein, en passen daardoor precies tussen je tandvlees en bovenlip. Hier leg je het zakje neer en door het speeksel zullen de nicotine en de smaak vrijkomen.

Er zijn ontzettend veel verschillende pouch-merken te vinden, en al deze merken hebben diverse smaken in hun assortiment. Ben je op zoek naar iets fris, fruitigs of juist iets aparts? Je kan het allemaal vinden. Klassieke muntsmaken, maar ook extreme frisheid of juist heerlijke watermeloen bijvoorbeeld. Wat betreft de aparte smaken kun je denken aan Mojito of Pina Colada, maar er zijn ook dropsmaken te vinden in het assortiment.

Bepaal zelf de hoeveelheid nicotine

Hoeveel nicotine je in de nicopods wil hebben hangt af van bepaalde factoren. Heb je bijvoorbeeld altijd gerookt, dan zal je meer nicotine nodig hebben als wanneer je nog nooit een sigaret hebt aangeraakt. Maar ook wanneer je wel hebt gerookt zit er nog verschil in. Zware shag heeft namelijk een veel hoger gehalte van light sigaretten.

Het is aan te raden met een laag gehalte te beginnen wanneer je nog nooit hebt gerookt. Merk je er niks van en ben je echt op zoek naar die intense ervaring, dan kun je bij de volgende bestelling pods bestellen met een hoger gehalte.

Nicotine pouches kopen Portugal om niet meer te roken

Zit je er al een tijdje over na te denken te stoppen met roken en heb je ook al verschillende methodes geprobeerd? Iedereen is verschillend, en dus kan het maar zo zijn dat de geprobeerde methodes bij jou niet werken. De nicotine pouches kunnen je daar echter prima bij helpen. Door je sigaretten om te ruilen voor nicopods ben je al op de helft. Het voordeel is dat er geen tabak in de pods zit, dus daar ben je dan al direct vanaf. Ook krijg je geen rook meer in je longen en hebben omstanders er op deze manier ook geen last meer van.

De nicotine pouches ga je vervolgens bij elke bestelling verlagen, net zolang totdat je geen nicotine meer in de pouches hebt zitten. In dat geval bestel je dus pouches met alleen een smaakje en verder niks.