Wellicht heb je er nog nooit van gehoord, maar de kans is veel groter dat je er wel al eens iets over meegekregen hebt. Nicotine pouches zijn kleine zakjes gevuld met nicotine en een smaakje, en worden steeds populairder in heel Europa. Misschien denk je bij pouches aan snus, echter is dit niet hetzelfde. In snus zit namelijk tabak, en in pouches vind je enkel nicotine en een smaakje. Nicotine pouches kopen Frankrijk? Lees er hier meer over!

Nicopods, hoe werkt het precies?

Het gebruik van nicopods, ook wel nicotine pouches of zakjes genoemd, is ontzettend eenvoudig. Een pouch is niet meer dan een klein zakje met nicotine en een smaak naar keuze erin. Dit zakje is zo klein, dat hij op een comfortabele manier tussen je bovenlip en tandvlees geplaatst kan worden. Op het moment dat er dan speeksel bij het zakje komt, zullen de smaken vrijkomen, wat zorgt voor een intense ervaring.

Doordat de pouches zo populair zijn, zijn er ook veel merken te vinden. Al deze merken hebben vervolgens ook weer diverse smaken in hun assortiment, waardoor de kans groot is dat er ook altijd een smaak te vinden is die perfect bij jou past. Er zijn bekende smaken te vinden zoals menthol, pepermunt en mint in verschillende sterktes, maar ook fruitsmaken en pouches met een aparte smaak. Denk hierbij aan de smaak van een cocktail of van drop.

De hoeveelheid nicotine van de pouches

Hoeveel nicotine er in jouw nicopods zit, bepaal je helemaal zelf. Naast de verschillende smaken heeft elk merk namelijk ook pods met verschillende sterktes. Ideaal dus, want als jij nog nooit hebt gerookt hoef je ook niet veel nicotine te hebben. Aan de andere kant, als jij jarenlang stevig hebt gerookt, zal je niet genoeg hebben aan het minimale nicotinegehalte.

Echter is dit ook ideaal wanneer je wil stoppen met roken. Door eerst pods te bestellen met het normale nicotinegehalte, en dit vervolgens langzaam af te bouwen. Door bij elke bestelling te kiezen voor nicopods met net iets minder nicotine, bouw je je verslaving af zonder dat je daar zelf erg in hebt. Uiteindelijk kom je dan uit op pouches zonder nicotine, maar enkel met een smaakje.

Nicotine pouches kopen Frankrijk

Wil je graag nicotine pouches kopen omdat je benieuwd bent naar het product, de ervaring mee wilt maken of omdat je op zoek bent naar een manier om te stoppen met roken? Dan is dat een uitstekende keuze. Het assortiment is groot, maar er komen nog steeds nieuwe merken en smaken bij. Je zou in principe elke bestelling een andere smaak uit kunnen proberen, zodat je er vanzelf achter komt wat jouw ideale smaak is.

Houd echter wel goed rekening met het nicotinegehalte. Zeker wanneer je nog nooit nicotine binnen hebt gekregen, heb je hier niet veel van nodig om die intense ervaring te beleven. Merk je er toch niet zoveel van? Dan weet je dat je de volgende keer iets meer moet bestellen.