Nicotine pouches worden steeds populairder, ook in Duitsland. Ergens is dat ook zeker niet gek, want nicopods zijn eenvoudig in gebruik, zijn zo klein dat je ze vrijwel niet voelt en geven een heerlijke smaak af. En die smaak kun je ook nog eens zelf bepalen! Eigenlijk zijn de pouches te vergelijken met snus, echter is dat verboden, en pouches zijn dat niet. Nicotine pouches kopen Duitsland? Je leest er hier alles over.

Wat zijn nicopods eigenlijk?

Nicopods, ook wel nicotine pouches of zakjes genoemd, zijn kleine zakjes gevuld met nicotine en een smaak naar keuze. Deze zakjes zijn erg klein, en passen precies tussen je tandvlees en bovenlip. Hier leg je het zakje neer en door je speeksel zullen de nicotine en de smaak vrijkomen.

Er zijn ontzettend veel verschillende pouch-merken te vinden, en al deze merken hebben diverse smaken in hun assortiment. Ben je op zoek naar iets fris, fruitigs of juist iets aparts? Je kan het allemaal vinden. Klassieke muntsmaken, maar ook extreme frisheid of juist heerlijke watermeloen bijvoorbeeld. Wat betreft de aparte smaken kun je denken aan Mojito of Pina Colada, maar er zijn ook dropsmaken te vinden in het assortiment.

Hoeveel nicotine zit er in de pouches?

Het fijne aan de nicotine pouches is dat je zelf kunt bepalen hoe sterk deze moeten zijn. Rookte je eerder altijd light sigaretten? Dan heb je niet zoveel nicotine nodig. Maar wanneer jij altijd zware shag rookte heb je niets aan nicopods met vrijwel geen nicotine, en zou je dus op zoek moeten gaan naar zakjes met een hoog nicotinegehalte.

Daarnaast kan het natuurlijk ook goed zo zijn dat je helemaal nooit gerookt hebt, maar dat je de pouches wilt proberen voor de kick. In dat geval is het aan te raden met een laag nicotinegehalte te beginnen, en dit op te bouwen totdat je denkt de goede hoeveelheid te hebben.

Nicotine pouches kopen Duitsland om te stoppen met roken

De nicopods zijn daarnaast ook heel geschikt om te stoppen met roken. De pouches hebben een aantal fijne voordelen. De belangrijkste is dat de pouches geen tabak bevatten, maar alleen nicotine. Ook krijg je geen rook in je longen en hebben mensen in je omgeving geen last van je rook, en de pouches hebben uiteraard een heerlijke smaak. Doordat je de hoeveelheid nicotine zelf kan bepalen, kunnen ze heel goed helpen om te stoppen met roken.

Bestel je bijvoorbeeld eerst nicotine pouches met dezelfde hoeveelheid nicotine als dat je gewend was, dan zal je niet veel merken. Maar als je vervolgens bij je volgende bestelling minder nicotine toevoegt, en dit steeds meer afbouwt, zal je uiteindelijk alleen nog maar pouches hoeven bestellen met enkel een smaakje, en geen toegevoegde nicotine. Er zijn een paar merken die deze pouches in hun assortiment hebben, ook allemaal weer met een andere smaak.