De kans is groot dat je al eens gehoord hebt van nicotine pouches, aangezien deze kleine zakjes steeds populairder wordt. De zakjes zijn erg eenvoudig in gebruik en zitten heel comfortabel. Neem daarbij dat zowel de smaak als het nicotinegehalte zelf bepaald kan worden, en het is niet zo gek dat ze zo populair zijn. Nicotine pouches kopen Bulgarije? Je leest er hier meer over.

Wat zijn pouches?

Nicopods zijn niet meer dan kleine zakjes gevuld met nicotine en een zelf gekozen smaak, die je tussen je tandvlees en bovenlip plaatst. Op het moment dat hier speeksel bij komt zal de smaak vrijkomen en geniet je van een intense ervaring. Doordat de zakjes zo klein zijn zitten ze erg comfortabel en merk je er vrijwel niets van.

De populariteit heeft ervoor gezorgd dat er veel merken zijn die de pouches verkopen. Binnen deze merken kun je vaak veel verschillende smaken vinden, waardoor er voor iedereen wel iets tussen zit. Ideaal dus, want je wil natuurlijk wel een smaak in je mond hebben die je ook echt lekker vindt. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijk frisse ervaring met de smaak van pepermunt, al dan niet in combinatie met een andere smaak.

Maar er zijn ook nog andere smaken te vinden. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan verschillende soorten fruitsmaken, maar ook zomerse, winterse of juist tropische combinaties. En wil je nou helemaal wat anders? Dan zijn er ook nog verschillende cocktailsmaken, evenals drop en cola.

Het nicotinegehalte van de pouches

Het nicotinegehalte van de pouches is uiteraard ook erg belangrijk, want je wil niet teveel nicotine binnenkrijgen, maar ook zeker niet te weinig. Te weinig zorgt er namelijk voor dat je die kick niet krijgt, en dat is uiteraard wel wat je wil bereiken.

Heb je altijd gerookt en ga je de nicopods gebruiken als alternatief? Houd er dan wel rekening mee dat het gehalte ongeveer gelijk moet zijn aan de sigaretten die je rookte, om hetzelfde effect te krijgen. Aan de andere kant, wanneer je nog nooit gerookt hebt, kun je het beste zo laag mogelijk beginnen. Merk je hier niks van, dan kun je bij je volgende bestelling het nicotinegehalte wat verhogen.

Nicotine pouches kopen Bulgarije

Je kan de pouches, zoals gezegd, als alternatief gebruiken maar je kunt ze ook heel goed gebruiken om van je nicotineverslaving af te komen. Door elke keer nieuwe pouches te bestellen met een lager nicotinegehalte zal je waarschijnlijk niet eens doorhebben dat je aan het minderen bent. Voordat je het weet ben je van de nicotine af en gebruik je de pouches alleen nog maar voor de smaak.

Dit is overigens ook gewoon mogelijk, want er zijn een aantal merken die pouches verkopen zonder nicotine. Hier zit dus alleen jouw uitgekozen smaak in waardoor je wel die kick hebt, maar dan zonder de nicotine. Ideaal om van je verslaving af te komen dus!