Heb jij er al eens aan gedacht nicotine pouches te gaan gebruiken? Of is dit nog helemaal nieuw voor je en zou je er graag meer over willen weten? Nicotine pouches zijn kleine zakjes die je eenvoudig en comfortabel tussen je tandvlees en bovenlip kunt plaatsen. In deze zakjes zit nicotine in combinatie met een smaak. Zowel het nicotinegehalte als de smaak kun je zelf uitkiezen, zodat je er zeker van bent dat de pods ideaal zijn voor jou. Nicotine pouches kopen Polen? Wij vertellen je er meer over!

Verscheidenheid aan merken en smaken

Dat nicopods, zoals nicotine pouches ook wel genoemd worden, erg populair zijn is wel te merken aan de verscheidenheid merken en smaken die op de markt verkrijgbaar zijn. Er komen nog steeds nieuwe merken en smaken bij, en het aanbod is al vrij groot. Ben je op zoek naar een bepaalde smaak of nicotinesterkte, dan is de kans erg groot dat je deze ook zal vinden.

Ben je bijvoorbeeld fan van frisse smaken zoals menthol, pepermunt en mint, dan zit je sowieso goed. Er zijn namelijk heel veel nicopods te vinden met zo’n frisse smaak. Maar ook wanneer je liever een fruitige smaak hebt zoals watermeloen, sinaasappel, blauwe bes of een mix van fruitsoorten kun je veel verschillende pouches uitproberen. Naast deze twee soorten smaken zijn er bij verschillende merken ook nog smaken te vinden die je niet overal ziet. Denk hierbij aan dropsmaak, of de smaak van je favoriete cocktail.

Hoe werken de nicotine pouches?

Het gebruik van de pouches is ontzettend eenvoudig. Een pouch is namelijk niet meer dan een klein zakje, die perfect tussen je bovenlip en tandvlees past zonder dat dit ongemakkelijk zit. Het comfort is hierbij belangrijk, en daar is dan ook zeker aan gedacht. Op het moment dat je het zakje in je mond hebt en je speeksel komt erbij, komt zowel de nicotine als de smaak vrij. Dit zorgt voor een intense ervaring in de mond, wat mensen als fijn ervaren.

Mensen willen de nicotine pouches nog wel eens verwarren met snus, maar dit is niet hetzelfde. In snus zit namelijk tabak, en dat vind je in de pouches niet. Hier zit alleen nicotine in, en jouw gekozen smaak. Hoeveel nicotine erin zit hangt overigens helemaal van jouzelf af. De nicopods hebben namelijk allemaal een ander nicotinegehalte. Heb je altijd stevig gerookt, dan kun je dus kiezen voor een pouch met een hoog gehalte. Heb je echter nog nooit nicotine binnengekregen of af en toe een ligt sigaret gerookt, dan kun je beter een lager gehalte kiezen.

Nicotine pouches kopen Polen stoppen met roken

Een ander groot voordeel van de nicotine pouches is dat je hiermee eenvoudig kunt stoppen met roken. In de pouches zit nicotine, maar dit kun je eenvoudig zelf aanpassen. Door bij elke bestelling een lager nicotinegehalte uit te kiezen kom je dus van je verslaving af zonder dat je daar zelf erg in hebt. Uiteindelijk zal je dan pouches kopen met enkel een smaakje, en geen nicotine meer.